Лактостоп
діюча речовина: lactasa Листок-вкладиш Склад 1 таблетка містить: основні речовини: 1 таб. ЛастоСтоп 5500 ОД FCC* містить лактази 55,4мг; 1 таб. ЛактоСтоп 14000 ОД FCC* містить лактази 140мг; допоміжні речовини: наповнювач: целюлоза Примітка. *FCC - Food Chemicals Codex Фармакологічні властивості Лактоза (молочний цукор) – це природний цукор, який міститься в багатьох харчових продуктах. До них, в першу чергу, належать молоко і молочні продукти, але також і багато інших, таких, як, наприклад, страви з фаст-фуду, соуси для салатів, хліб, ковбасні вироби, майонез та інші готові соуси і навіть деякі лікарські засоби. Непереносимість лактози (молочного цукру) є харчовою непереносимістю. Ця непереносимість існує, якщо лактоза (молочний цукор), спожита з харчовими продуктами, не засвоюється або засвоюється тільки частково. Причиною цього є знижена або відсутня продукція в організмі ферменту лактаза, який зазвичай утворюється в тонкому кишечнику. Цей травний фермент розщеплює лактозу у процесі травлення на два моносахариди – галактозу і глюкозу (виноградний цукор). Якщо цього не відбувається, то лактоза у незміненому вигляді потрапляє в товсту кишку і починає бродити у ній за допомогою кишкових бактерій. Внаслідок цього утворюються метан і вуглекислий газ, які спричиняють здуття , урчання в животі, пронос, спастичний біль в кишечнику. Ступінь порушень самопочуття залежить від того, чи виробляє організм лактазу взагалі і в якій кількості. Масштаб таких порушень у кожної людини індивідуальний. Генетично обумовлено так, що із віком вироблення лактази у людей зменшується. Лактаза, яка міститься в ЛактоСтоп, бере на себе функцію лактази, яка повинна вироблятися в організмі, і розщеплює лактозу у спожитих харчових продуктах на її перетравлювані складові частини – галактозу і глюкозу (виноградний цукор). Таким чином у людей, які мають проблему з перетравлюванням лактози, лактаза поліпшує її засвоєння. Рекомендації щодо споживання Рекомендовано в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело ферменту лактази з метою покращення функціонального стану шлунково-кишкового тракту (усунення скарг на здуття, урчання в животі, пронос, спастичний біль в кишечнику) при непереносимості лактози (молочного цукру). Спосіб застосування Вживати дорослим та дітям по 1-2 таблетки при споживанні молочних та інших продуктів, які містять лактозу, до тих пір, поки скарги на порушення травлення не зникнуть, але не більше 10 таблеток на добу. Кількість таблеток визначається індивідуально, залежно від кількості спожитої лактози та індивідуального самопочуття. Особливості застосування Приймати одночасно зі споживанням продуктів, які містять лактозу. Застереження щодо вживання Не перевищувати рекомендовану добову дозу! Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Протипоказання Індивідуальна чутливість до складових компонентів. Форма випуску 40 або 50 таблеток у контейнері з дозатором, упакованому в картонну коробку. Маса нетто 1 таблетки «Вжити до (дата)»: вказано на упаковці. Не застосовувати після вказаної дати. Умови зберігання зберігати при температурі до 25 °С у сухому та недоступному для дітей місці. Виробник Хюбнер Натурарцнайміттель ГмбХ ,Німеччина Представник в Україні TOB «Мібе Україна», 01024, м. Київ, провулок Костя Гордієнка, 2-А, тел/ф (044) 253-39-37, 253-39-38
|
Останні новини:
Біфон® Скін – широкий спектр, подвійна дія! |
| ||
Детальніше... |
Шановні Партнери та Колеги! |
| ||
Детальніше... |
ЛактоСтоп зупиняє лактозу, приносить задоволення! |
| ||
Детальніше... |
Шановні Колеги! |
| ||
Детальніше... |
Шановні Партнери та Колеги! |
| ||
Детальніше... |
Шановні |
| ||
Детальніше... |
Допомога постраждалим |
| ||
Детальніше... |
Шановні |
| ||
Детальніше... |